Millennium Team i Šahovski savez Srbije potpisali sponzorski ugovor! Alo

Objavljeno: 25.04.2021. 18:38 Izmenjeno: 28.04.2021. 18:17

Šahovski savez Srbije dobio je još jednog velikog partnera. U pitanju je kompanija Millennium Team, koja je lider u svojoj delatnosti, izgradnji građevinskih objekata

Foto:Alo

Potpisivanju još jedne bitne saradnje za srpski šah prisustvovali su predsednik našeg saveza Dragan Lazić, generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko kao i specijalni savetnik za međunarodnu saradnju i sponzorski pul Šahovskog saveza Marijan Stričević.

Predsednik ŠSS Dragan Lazić istakao je važnost ovog ugovora, a ovaj dan za njega je najveći od kako je pre šest meseci izabran za prvog čoveka srpskog šaha.

– Danas je veliki dan za Šahovski savez Srbije, praktično najveći od kako sam izabran na mesto predsednika. Millennium Team je jedna od najvećih kompanija u našoj zemlji. Ovo je za sve nas u savezu, kako bi mladi rekli, jedan nivo više u igrici. Millennium Team će ovim ugovorom stati na čelo našeg sponzorskog pula i verujem da će tako biti primer i drugim kompanijama u Srbiji. Mi ćemo se truditi da nastavimo sa marljivim radom i opravdamo očekivanja šahista i šahistkinja, kao i sponzora koj odvajaju značajna sredstva kako bi podržali naš rad – rekao je predsednik ŠSS Dragana Lazić prilikom potpisivanja ugovora.

Kompanija Millennium Team izrasla je u regionalnog lidera u svojoj oblasti, razvijajući poslovne aktivnosti na prostoru naše zemlje i regiona i od tada beleži kontinuirani rast. Generalni direktor ove kompanije Stojan Vujko pokazao je veliko zadovoljstvo ozvaničenjem saradnje.

– Hvala pre svega gospodinu Draganu Laziću i drago mi je da ćemo sarađivati u budućnosti. Kompanija Millennium Team se uvek vezuje uz uspešne, a prepoznajući planove predsednika i Šahovskog saveza, rešili smo da se pridružimo šampionskom timu i pružimo podršku. Naša kompanija će donirati 50.000 evra i raduje nas što će se ova sredstva usmeriti i ka najmađima – istakao je direktor Vujko.

Specijalni savetnik za međunarodnu saradnju i sponzorski pul Šahovskog saveza Marijan Stričević još jednom je podsetio na važnost ovakvih ugovora koji će pomoći srpskom šahu da se vrati tamo gde pripada.

– Velika nam je čast da je Millennium Team stupio sa nama u dugoročne odnose što samo po sebi dokazuje da je sjajna kompanija na polju biznisa, ali pored toga vodi računa i o svojim socijalnim obavezama. Ovaj ugovor će biti za sve nas velika obaveza, ali želim da svim mladim igračima poručim da je sa ovakvim sponzorima budućnost našeg šaha u sigurnim rukama. Sa ovakvim vođstvom u savezu nemaju čega da se plaše – zaključio je Marijan Stričević.

Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko posebno se zahvalio gospodinu Stričeviću koji ga je upoznao sa ambicijama Šahovskog saveza.

– Moram da kažem da svega ovoga, ove divne saradnje, ne bi bilo da nije gospodina Marijana Stričevića koji me je upoznao sa radom šahovskog saveza i uveo me u ovu prelepu priču. Zahvalan sam mu na tome i verujem da smo ovim ugovorom pokazali da imamo zajedničke ciljeve – dodao je gospodin Vujko.

Potpisivanjem sponzorskog ugovora sa Šahovskim savezom Millennium Team je pokazao da nastavlja da vodi računa o sportu, a naročito onim sferama koji su u ekspanziji i koji će u budućnosti napredovati. Dolaskom Dragana Lazića na čelo saveza veliki broj sponzora pojačao je tim pred kojim su veliki izazovi u narednom periodu, a cilj je samo jedan – vratiti srpskom šahu staru slavu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana