Rekonstrukcija i dogradnja škole Mitraljeta u Batajnici Studio B

Objavljeno: 19.05.2021. 13:20 Izmenjeno: 19.05.2021. 13:20

Dugo očekivana rekonstrukcija i dogradnja objekta Osnovne škole “Svetislav Golubović Mitraljeta“ u Batajnici kreće po završetku školske godine, do kraja juna 2021.

Budući da je ova škola sa više od hiljadu đaka imala na raspolaganju samo 2,5 hiljada kvadrata, dogradnjom sprata dobiće se gotovo duplo veća kvadratura sa novim kabinetima za informatiku, matematiku, biologiju, strane jezike i druge predmete, kao i opštu i zubarsku ambulantu, kancelarijski prostor, a noviteti su i toaleti prilagođeni za učenike sa posebnim potrebama.

Tokom radova na rekonstrukciji i dogradnji škole, a na osnovu dogovora sa školskom upravom, uzimajući u obzir kapacitete objekta i uslove za nesmetano izvođenje vaspitno-obrazovnog procesa, deca će pohađati nastavu u osnovnim školama “Branko Radičević“ u Batajnici i “Ilija Birčanin“ u Zemun Polju.

Sa početkom nove školske godine, za sve učenike biće obezbeđen prevoz, kako bi roditelji bili rasterećeni, a deca bezbedna u saobraćaju.

Investitor je Grad Beograd, naručilac je Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu, a očekuje se da će radovi biti završeni za jednu godinu.

2 Responses to “Rekonstrukcija i dogradnja škole Mitraljeta u Batajnici”

  1. Nikola Todorovic каже:

    Postovani,

    Molimo vas za odgovor, Kada ce Direkcija za Gradjevinsko zemljiste objaviti Javnu Nabavku za izradu Tehničke dokumentacije za izgradnju ulice Rada Brankovica i Dositeja Obradovica u Ostruznici ?

    sa POSTOVANJEM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana