Veče dobrih frekvencija i balansa: Biofield Care flasteri, inovacija u nanobiotehnologiji, predstavljeni srpskoj javnosti studio b

Objavljeno: 14.10.2022. 20:25 Izmenjeno: 14.10.2022. 20:25

Istraživanja i studije rađene sa flasterima nalaze se na sajtu https://www.biofieldcare.rs/istrazivanja-i-rezultati/, a veliki broj iskustava korisnika na instagram profilu @biofieldcaresrbija.

U prijatnom ambijentu na Dorćolu, u atmosferi razmene znanja, iskustva i informacija o biotehnološkim inovacijama, predstavljeni su Biofield Care flasteri sa frekvencijama za unapređenje zdravlja i balansa organizma. O načinu delovanja i efektima govorile su doktori – dr Srbislav Srba Brašovan i dr Ljudmila Vukosavljević, a svoja iskustva istakli su roditelji autistčne dece i sportisti.

Prema postulatima kvantne fizike svako telo ima frekvenciju i svaka ćelija našeg tela ima svoju idealnu frekvenciju. Kada se ta idealna frekvencija promeni usled različitih spoljašnjih ili unutrašnjih faktora, tj. kada se poremeti elektromagnetno polje u ćeliji, mi počinjemo da se osećamo loše.

Zahvaljujući napretku tehnologije i dometima kvantne medicine, nastali su inovativni flasteri koji mogu pomoći da se ljudski organizam vrati u optimalnu ravnotežu. Oni sadrže blagotvorne niske frekvencije iz prirode, koje unapređuju rad nervnog sistema, podstiču energetsku i emocionalnu ravnotežu organizma, ublažavaju i eliminišu energetske blokade u vidu bolova i upala mekih tkiva, a sadrže i frekvenciju Zemlje (uzemljenje) koja je presudna za unutrašnji mir i osećaj spokoja.

U četvrtak 13. oktobra od 18-21h u Beogradu, na Try&Test danu svi prisutni su mogli da saznaju kako funkcionišu Biofield Care flasteri, da se upoznaju se sa mogućnostima i primenom flastera, da probaju Biofield Care flastere i osete dejstvo frekvencija na licu mesta.

Dr Ljudmila Vukosavljević je pričala o kvantnoj medicini, na koji način se sprovodi i kako funkcioniše od kada je u Srbiji stekla status zvanične metode dijagnostike i terapije, kao i o načinu prenošenja elektromagnetnih talasa, tj informacija u našem organizmu.

Dr med. Srbislav Srba Brašovan, lekar specijalista ginekologije i akušerstva i direktor konsultant istraživanja i razvoja kompanije koja proizvodi flastere, je govorio o iskustvima u praksi u Americi, a najavio je i nove Harmony flastere za podršku ženama u predmenopauzi i menopauzi, koji pomažu balans hormonskog sistema i koji se u Srbiji očekuju do kraja godine.

Direktorka Biofield Care Srbija Maja Ateljević Buđevac istakla je tokom predstavljana proizvoda: „B.E.Well najviše naručuju osobe koje su pod stresom, osećaju pad energije, anksioznost, imaju problema sa spavanjem ali i roditelji dece sa simptomima iz spektra autizma, poremećaja pažnje ili samo nedovoljne koncentracije na svakodnevne školske zadatke.

Recovery prvenstveno koriste oni koji ne žele da hemijom rešavaju bolove i upale, sportisti kojima je potrebna svakodnevna regeneracija mišića i maksimalan performans, ali i osobe koje postavljanjem Recovery flastera na određene akupunkturne tačke pojačavaju otpornost organizma i dovode u energetsku ravnotežu sve ostale organe.“

Biofield Care flasteri sa frekvencijama nemaju apsolutno nikakvih negativnih efekata i mogu se koristiti kao dopuna svim drugim terapijama i lekovima. A mogu ih koristiti svi – od šestomesečnih beba do stogodišnjaka, jer frekvencije zapravo samo vraćaju naše telo u ravnotežu. Istraživanja i studije rađene sa flasterima nalaze se na sajtu https://www.biofieldcare.rs/istrazivanja-i-rezultati/, a veliki broj iskustava korisnika na instagram profilu @biofieldcaresrbija.

 

2 Responses to “Veče dobrih frekvencija i balansa: Biofield Care flasteri, inovacija u nanobiotehnologiji, predstavljeni srpskoj javnosti”

  1. Biljana каже:
    Ваш коментар чека преглед. Ово је предпреглед; ваш коментар ће бити видљив након што је одобрен.
    Imam decaka od 14 god sa autizmom,sta preporucujete

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana