Studio B pozvao Ivanovića na TV duel Studio B

Objavljeno: 12.12.2018. 16:41 Izmenjeno: 13.12.2018. 14:49

Medijska kuća Studio B pozvala je novinara Ivana Ivanovića na TV duel sa direktorkom i glavnom odgovornom urednicom naše kuće Ivanom Vučićević, uz uslov da taj duel bude uživo, posle uvreda koje je na račun novinara naše medijske kuće izneo Ivan Ivanović, voditelj televizije Prva.

 

Ivan Ivanović, samozvani novinar, koji je trenutno zaposlen na TV Prva, gostovao je na N1 i izneo niz laži na račun Studija B i novinara koji rade u našoj kući, . Ovaj bahati Đilasov potrčko koji je karijeru gradio kao radnik obezbeđenja u američkoj ambasadi i taksista, kolege novinare nazivao je budalama, za našu Barbaru Životić govorio da nije novinar jer joj je slaba dikcija, a sve one koje očigledno ne rade po njegovim odnosno Đilasovim kriterijumima nazvao interesnom grupom plaćenika, saopštio je uređivački kolegijum „Studija B“.

Osim najgnusnijih laži, Ivan Ivanović, koji karijeru gradi kao pajac, a ne novinar, pokazao je i zavidno nepoznavanje osnovnih činjenica. Naime, ne trepnuvši, slagao je da Studio B plaćaju Beograđani. Ako je to uradio nesvesno, ponovo je pokazao kakva je neznalica. Ako je to, ipak, uradio svesno onda je vrlo amaterski pokušao da pređe preko činjenice da je naša kuća pre nekoliko godina privatizovana i da je način finansiranja promenen u odnosu na vreme kada je njegov, očigledno omiljeni političar Dragan Đilas, vedrio i oblačio našom kućom, kontrolisao svaku reč i sprovodio najstrašniju cenzuru.

Bez obzira što Ivana Ivanovića smatramo pajacem, a ne kolegom, pozivamo ga na TV duel sa direktorkom i glavnom odgovornom urednicom Studija B, Ivanom Vučićević. Na njemu je da bira vreme i mesto, Studio B ima samo jedan uslov, da emisija bude emitovana uživo“, stoji u saopštenju uređivačkog kolegijuma Studija B.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana