Milan Ladjević: Lideri „Saveza za Srbiju“ vode nerazumljivu politiku Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 02. 09. 2018. 14:37:46

Lideri novoformiranog Saveza za Srbiju vode nerazumljivu politiku, smatra glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa Milan Ladjević. On kaže za Studio B, da je njihov program dobrim delom ono što su već, kako kaže, pogrešno radili u prethodnom periodu.

kosovo72013072014.jpg

 

Predstavnici opozicije, kaže Ladjević, nisu uspeli da se organizuju ni za lokalne izbore u Majdanpeku, ali su, s druge strane, zato spremni da izazovu incidente i sukobe.

Komentarišući montiranu sliku Vuka Jeremića na autoputu ispred table Preševo, Ladjević je istakao da je lider Narodne stranke još jednom pokušao da obmane srpsku javnost i sebe predstavi kao patriotu.

Govoreći o rešenju kosovsko metohijskog čvora, glavni o odgovorni urednik Srpskog telegrafa je rekao da je u nekoliko prethodnih godina napravljno pravo diplomatsko čudo. Od gotove nezavisnosti Kosova i poruke da o tome nema šta da se razgovara i da je naše samo da to potpišemo, došli smo do toga da tu temu vratimo na pregovarački sto i to tako da i Srbija dobije nešto, kaže Ladjević. On smatra da su Albanci saterani u ćosak i da moraju da izadju u susret Srbiji. Vučić je više puta rekao da ne postoji rešenje po kom će Albanci dobiti sve, a Srbi ništa. Zapadne diplomate su uvidele da sve to vodi u ćorskokak i sada se došlo do jednog novog predloga rešenja, koje je poteklo od predsednika Vučića koje  prihvataju i odredjene albanske strukture, zaključuje Ladjević.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana