Generalni direktor „Etihada“: Budite ponosni na „Er Srbiju“ Tanjug, Studio B

EkonomijaEkonomija Pocetna 19. 03. 2017. 16:07:42

Predsednik i generalni diretkor „Etihad eviejšen grupe“ (Etihad Aviation Group) Džjems Hogan izjavio je da „Er Srbija“, kao i svi koji su ukljuceni u rad avio-kompanije treba da budu veoma ponosni na ono što ona danas predstavlja, posebno kada se uzme u obzir koliko se toga postiglo u tako kratkom vremenskom periodu.

erbas-ersrbija-let-prvi-let-za-sad

Nagrada koju će „Er Srbija“ krajem ovog meseca dobiti u Njujorku od organizacije „Er transport vorld“ (Air Transport World) odraz je takvog napretka, rekao je Hogan u intervjuu za „Blic“.

„Jat“ je bio u loššem stanju. To je postao lošš brend koji iz višše razloga i u dužžem vremenskom periodu nije imao dobru reputaciju. Za tri i po godine smo pokrenuli novi brend, izgradili novu kulturu pružžanja usluga i razvili veoma jakog operativnog i komercijalnog avio-prevoznika“, istakao je Hogan.

Prema njegovim rečima, nagrada za tržišnog lidera za 2017. godinu predstavlja priznanje za naporan rad i posvecenost zaposlenih „Er Srbije“. „Dakle, to samo po sebi neššto znači. Jošš uvek postoji puno prostora za napredak i tim „Er Srbije“ na tome svakodnevno radi“, ukazao je Hogan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana