Vesić:Naša ubedljiva pobeda je najbolji odgovor prevarantima Tanjug

Objavljeno: 23.02.2018. 22:41 Izmenjeno: 23.02.2018. 22:48

Srbija je danas zemlja koja je poštovana u svetu i zemlja koja ima suficit, izjavio je večeras kandidat za gradskog odbornika sa liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“ Goran Vesić u razgovoru sa penzionerima Voždovca.

 

„Samo naša ubedljiva pobeda je najbolji odgovor prevarantima koji ništa drugo ne nude na ovim izborima osim da se dočepaju pune gradske kase“, rekao je on i pozvao građane da izađu na predstojeće beogradske izbore i glasaju za listu SNS.

Vesić je istakao da se u Srbiji danas povećane penzije isplaćuju iz realnih osnova, „a ne iz kredita kao što je radila prethodna vlast“.

„To što se sada podižu penzije ne zadužujemo nikog posle nas zbog toga, kako su radili pre nas“, istakao je Vesić.

Sadašnja gradska vlast je nasledila 1,2 milijarde evra duga i za prethodne četiri godine taj dug smanjila za 550 miliona evra, rekao je Vesić i primera radi naveo da je za te pare moglo da se izgradi 250 škola, 250 bolnica ili tri i po Pupinova mosta.

Kada je Aleksandar Vučić 2012. godine ušao u Vladu bilo je pitanje trenutka kada će prestati da se isplaćuju penzije i plate, rekao je Vesić.

„Toliko je zemlja bila zadužena. Za ovih šest godina uspeli smo da zemlju konsolidujemo finansijski i da zatim i Grad finansijski postavimo na noge, a da bismo to uradili najveći teret su podneli penzioneri i mi smo vam zbog toga zahvalni jer da nije bilo vas i zaposlenih u državnoj upravi to se ne bi dogodilo“, rekao je Vesić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana