Kandidati DS kritikovali infrastrukturne projekte u gradu Tanjug

Objavljeno: 23.02.2018. 22:31 Izmenjeno: 23.02.2018. 22:31

Građani opštine Stari Grad su žrtve „poslovnih dilova vrha Srpske napredne stranke“, izjavio je danas kandidat za odbornika liste „Da oslobodimo Beograd“ Balša Božović.

On je u razgovoru sa građanima u Studentskom parku, ocenio da gradska vlast želi je da Stari grad pretvori u betoniranu pešačku zonu „zbog lokala koje će voditi pojedinci iz vrha SNS-a i zbog njihovih biznisa“, navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

„Studentski park više neće izgledati isto i biće betoniran zato što privatno javno partnerstvo podrazumeva da će neko iz vrha SNS-a na ovom mestu napraviti garažu“, tvrdi Božović.

On je, takođe, rekao da je infrastruktura u centru Beograda jako loša, da vodovodne cevi pucaju, a više nema novca iz gradskog budžeta da bi se te obnovile, kao i da mnogi nemaju grejanje.

U razgovoru sa građanima o infrastrukturnim projektima koje gradska vlast sporovodi ili planira da sprovede u budućnosti u centru grada, kandidat za odbornika profesor Dragoslav Šumarac je rekao da je „pod vlašću Vesića i Malog u Beogradu na delu „investitorski urbanizam na štetu građana“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana