Novogodišnja čestitka predsednika Vučića instagram

Objavljeno: 31.12.2022. 10:41 Izmenjeno: 04.01.2023. 13:07

Našem narodu želim dobro zdravlje, da sačuvamo mir i da nastavimo da napredujemo!

Sačuvali smo mir. Čuvaćemo ga i dalje, i borićemo se za naš narod na Kosovu i Metohiji i za sve građane Srbije.

Srbi su odlučili da budu svoj na svome, da budu slobodni, a narod da pobedite ne možete.

Uzdamo se u sebe i idemo jako i odgovorno napred.

O ekonomiji ne moramo da brinemo. Imamo svega, obezbedili smo zemlju, a biće još mnogo toga dobrog što ćemo uraditi u narednoj godini, koja će biti još bolja. Mi samo treba da volimo našu Srbiju.

Našem narodu želim dobro zdravlje, da sačuvamo mir i da nastavimo da napredujemo!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je građanima Srbije dobro zdravlje, a da ekonomski napredak bude još brži. Vučić je  na TV Prva, za Novu godinu poželeo i da plate i penzije još brže rastu ukazujući da to zavisi od rada i da ne pada sa neba. Poželeo je i da se sačuva mir, a Srbima na Kosovu i Metohiji da opstanu, ostanu, sačuvaju naše ime i prezime, naša ognjišta. „Mi ćemo uvek biti uz njih i to nije politička parola i to su ovoga puta videli. Naš odgovor, u smislu napretka ekonomije i u smislu opstanka našeg naroda i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori i na KiM, je nema predaje. Srećna vam Nova godina“, poručio je predsednik. Prema njegovim rečima, njegova lična želja je da mu deca budu živa i zdrava, a profesionalna, uz sve što je rekao, da bude više dece u Srbiji.

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku građanima Srbije u kojoj je poželeo dobro zdravlje i brži ekonomski napredak. Vučić je izrazio želju da u narednoj godini plate i penzije još brže rastu, i istakao da je potrebno sačuvati mir. “Želim vam dobro zdravlje. Da ekonomski napredujemo još brže. Da plate i penzije još brže rastu. Da sačuvamo mir. Da gradimo zemlju, da radimo, da verujemo u sebe. Da volimo našu Srbiju i da se za nju borimo. Nema predaje. Srećna Nova godina“, napisao je on na Instagram nalogu “avucic“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 17°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 14°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana