Nastavljena kontrola vozila javnog gradskog prevoza Beoinfo

Objavljeno: 12.01.2020. 12:13 Izmenjeno: 12.01.2020. 12:13

Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda saopštio je da je obavljen pregled  rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 60 vozila.

Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda saopštio je da je obavljen pregled  rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 60 vozila.

Pregledom su, kako se navodi, obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop.

Utvrđeno je 29 nepravilnosti, od toga: 19 vozača bez uniforme, 2 vozila ne ispunjavaju tehničko-eksploatacione karakteristike, 1 vozilo sa neispravnom displej tablom i 7 vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna  u ukupnom iznosu od  580.000,00 dinara .

U saopštenju se podseća da je u poslednja dva dana obavljen pregled  rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 101 vozilo. Pregledom su obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop. Utvrđeno je 47 nepravilnosti, od toga: 31 vozača bez uniforme, 6 vozila ne ispunjavaju tehničko-eksploatacione karakteristike, 2 vozila sa neispravnom displej tablom i 8 vozila koja nisu čista. Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna  u ukupnom iznosu od  940.000,00 dinara.

Kontrola vozila prevoznika će i u narednom periodu biti vršena od strane službenih lica Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda, ističe se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana