Na čelu GO Čukarica ostao Srđan Kolarić Studio B

Objavljeno: 04.09.2020. 17:27 Izmenjeno: 04.09.2020. 20:36

Odbornici GO Čukarica izabrala su rukovodioce koji će nositi najodgovornije funkcije u narednom mandatu. Na čelu ove Opštine ostao je Srđan Kolarić.

Na današnjoj, drugoj po redu, sednici Skupštine Gradske opštine Čukarica, formirani su novi organi izvršne vlasti. Odbornici su većinom glasova za predsednika Gradske opštine Čukarica izabrali dosadašnjeg predsednika Srđana Kolarića, sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

“Zahvaljujući predanom radu opštinskog rukovodstva, ali i dobrom saradnjom sa gradskom i republičkom vlašću, uspeli smo da uradimo mnogo i da u velikom broju segmenata Čukaričanima poboljšamo kvalitet života. Novo rukovodstvo opštine neće zatvoriti vrata ni pred kim ko novim idejama želi da doprinese prosperitetu naše Čukarice. Vodeći se time da su nam potrebe građana uvek na prvom mestu, trudićemo se da poštujemo njihove sugestije i inicijative, kako bismo zajedno učinili Čukaricu opštinom budućnosti”, istakao je predsednik opštine Srđan Kolarić.

Kolarić je naglasio da će poseban akcenat biti stavljen na komunalno i infrastrukturno uređenje, koje će se intenzivno sprovoditi u svim čukaričkim naseljima, sa željom da Čukarica bude mesto novih poslovnih mogućnosti i prijatnog života svih Čukaričana.

“Želimo da svi građani Čukarice imaju nove puteve, ambulante, igrališta za decu, uređene školske i predškolske objekte, prostore za kulturu i druženje. Čukarica je već postala opština u koju mnogi Beograđani žele da se presele, a narednih nekoliko godina biće jedan od vodećih delova prestonice kada je investiranje u pitanju“, poručio je Kolarić.

Za zamenika predsednika opštine Čukarica izabran je Branislav Ćelić sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Na sednici Skupštine opštine, na predlog predsednika opštine Srđana Kolarića, izabrani su i članovi Veća GO Čukarica: Violeta Jevđić, Slaviša Šotra, Stana Lukić, Miroslav Todorović, Miloš Jovanović, Čedomir Sovtić, Aleksandar Blagojević, Dejan Janjić i Zdravko Topalović.

Za zamenika predsednika Skupštine GO Čukarica izabran je Milan Stojić sa liste “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”, dok je za zamenika sekretara Skupštine GO Čukarica izabrana Jasmina Milošević sa liste “Aleksandar Šapić – Pobeda za Čukaricu”.

Gost na drugoj po redu sednici Skupštine GO Čukarica bio je narodni poslanik dr Vladimir Orlić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Oblačno

Trenutna temperatura 24°C

Oblačno

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana