Objavljeno: 28.10.2022. 10:22 Izmenjeno: 28.10.2022. 10:22

  Gledateljka pita da li mogu da se zakrpe rupe na autobuskim stajalištima kod “Kumbare” u Belom potoku?Kaže da su rupe na oba stajališta I da putnici mogu da se povrede. (Zora)   Iz JKP Beograd put odgovaraju:   Gledateljka se može  obratiti GO Voždovac ili JP Putevi Beograda. JKP Beograd put radove obavlja po […]

 

Gledateljka pita da li mogu da se zakrpe rupe na autobuskim stajalištima kod “Kumbare” u Belom potoku?Kaže da su rupe na oba stajališta I da putnici mogu da se povrede. (Zora)

 

Iz JKP Beograd put odgovaraju:

 

Gledateljka se može  obratiti GO Voždovac ili JP Putevi Beograda. JKP Beograd put radove obavlja po nalogu JP Putevi Beograda.

 

Gledateljka pita zašto nije pokošena trava u ulici koja od vidikovačke pijace void ka Ibarskoj magistrali.Kaže da predstavlja veliku opasnost zbog bezbednosti saobraćaja na trouglu kod uključenja za Ibarsku. (Ljiljana)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas  da navedena površina   nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP „Zelenilo-Beograd“. Za informacije  o tome  ko je u obavezi  da vrši održavanje predmetne površine, potrebno je da se obratite Republičkom geodetskom zavodu, Službi za katastar nepokretnosti, kako biste utvrdili ko ima pravo korišćenja i obavezu održavanja navedenog prostora.

 

Batajnica – Kada će da krenu autobusi 703 i 702 preko nadvožnjaka, jer samo idu putnička kola a autobusi ne (verovatno preko nadvožnjaka u Batajnici)

 

Iz Sekretarijata za Javni Prevoz odgovaraju:

 

Novoizgrađenim nadvožnjakom preko pružnog prelaza u Batajnici, ostvarena je veza ulice Šangajska  sa ulicom Kralja Stefana Tomaša koja nije uslovna za odvijanje javnog prevoza. Tek kada bude napravljena veza sa ulicom Pukovnika Milenka Pavlovića moći će ponovo da saobraćaju linije br. 702 i 703 iz Batajnice ka Ugrinovcima i Busijama.

 

 

Gospodin zove iz Batajnice. U vezi strujomera koji ne prebacuje sa skupe na jefinu struju, vec su dolazili, ali nisu uklonili problem? Ulica je Stanoja Tisme 78a (Vidoje)

 

 

Iz EDB odgovaraju:

 

Korisnik se, za vanredni pregled mernog uređaja, može obratiti Direkciji za mere i dragocene metale (DMDM) u ulici Mike Alasa br.14 u Beogradu.

Gospođa pita kada će se raditi kanalizacija u ulici Ljiljane Krstić na Altini? (Mirjana)

 

Beokom je pitanje prosledio Direkciji za GGZ i po dobijanju odgovora gledateljka će sa istim biti upoznata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana