Objavljeno: 05.07.2018. 08:57 Izmenjeno: 05.07.2018. 08:57

  Palilula, Partizanski blok 2, Krnjača, 2. ulica 31k- gledalac kaže da je kanal Kalovita pun fekalija i pita kada će biti urađena kanalizacija. (Radoje)   Beokom je pitanje prosledio Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, dobili smo sledeći odgovor: Direkcija je sprovela aktivnosti na izradi idejnog rešenja fekalne kanalizacije u naselju Krnjača za […]

 

Palilula, Partizanski blok 2, Krnjača, 2. ulica 31k- gledalac kaže da je kanal Kalovita pun fekalija i pita kada će biti urađena kanalizacija. (Radoje)

 

Beokom je pitanje prosledio Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, dobili smo sledeći odgovor:

Direkcija je sprovela aktivnosti na izradi idejnog rešenja fekalne kanalizacije u naselju Krnjača za potrebe izrade tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije.

Ukupna dužina saobraćajnica u Krnjači u kojima će se projektovati sekundarna kanalizaciona mreža iznosi oko 80 kilometara i idejnim rešenjem je planirana fazna izgradnja, kako bi se naselje sukcesivno opremalo kanalizacijom u skladu sa pravnim, tehničkim i finansijskim mogućnostima.

U toku su aktivnosti na izgradnji fekalne kanalizacije dužine oko 7.000 m i crpne stanice u naselju Krnjača, u Bloku braće Marić

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana