Objavljeno: 05.07.2018. 08:59 Izmenjeno: 05.07.2018. 08:59

  Zemun, Altina – gledateljka se žali što ne postoje trotoari i pešačke staze, pa nema gde da šeta.   Odgovor JP „Putevi Beograda“: U vezi sa Vašim zahtevom koji se odnosi na izgradnju trotoara i pešačkih staza u naselju Altina, na teritoriji GO Zemun, obaveštavamo Vas da radovi u toj ulici nisu predviđeni donetim […]

 

Zemun, Altina – gledateljka se žali što ne postoje trotoari i pešačke staze, pa nema gde da šeta.

 

Odgovor JP „Putevi Beograda“:

U vezi sa Vašim zahtevom koji se odnosi na izgradnju trotoara i pešačkih staza u naselju Altina, na teritoriji GO Zemun, obaveštavamo Vas da radovi u toj ulici nisu predviđeni donetim Programom o izmeni i dopuni programa radova Sekretarijata za saobraćaj (III) u periodu od 01.01.2018. do 31.12.2018. godine.

Program radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu, 2019. godinu donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijat za saobraćaj, a na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine, u skladu sa opredeljenim sredstavima budžeta grada Beograda.

Uzimajući navedeno u obzir, neophodno je da se obratite GO Zemun kako bi predmetnu ulicu predložili JP „Putevi Beograda“ da se uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu godinu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana