Predsednik Vučić sa pobednicima konkursa “Naša najlepša Srbija” tanjug

Objavljeno: 17.12.2022. 09:41 Izmenjeno: 17.12.2022. 13:24

„Baš ovom prugom naš Bojan Lučić jutrom odlazi na posao, a mi njom završavamo ovogodišnji i krećemo u novi krug putovanja po našoj najlepšoj Srbiji. Šaljite nam sledeće stanice!“, naveo je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa „Naša najlepša Srbija“, a reč je o fotografiji železničke stanice u Loznici, autora Bojana Lučića. „Pruge su tu da nas odvedu u neke nove živote, one nas vraćaju kući, mame na avanturu, dozivaju uspomene. Znaju biti preduge kada nekoga čekamo, predaleke kada nekuda žurimo, nekima su sudbonosne, drugima svakodnevne“, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav. „Baš ovom prugom naš Bojan Lučić jutrom odlazi na posao, a mi njom završavamo ovogodišnji i krećemo u novi krug putovanja po našoj najlepšoj Srbiji. Šaljite nam sledeće stanice!“, naveo je Vučić.

Predsednik Vučić sa pobednicima konkursa “Naša najlepša Srbija”

Prvi deo konkursa „Naša najlepša Srbija“, koji je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu završava se poslednje nedelje decembra izložbom pobedničkih fotografija. Na izložbi, kako je saopšteno, koju organizuje Generalni sekretarijat predsednika republike, biće predstavljene fotografije koje su tokom prethodnih sedam meseci na najbolji način promovisale jedinstvenu lepotu Srbije. Učesnicima konkursa, čije su fotografije objavljene, biće uručeni pokloni, a autor fotografije koja je dobila najviše sviđanja pretilaca Instagram profila „budućnostsrbijeav“, biće posebno nagrađen. Nagradu će pobedniku predati predsednik Vučić tokom prijema na koji će biti pozvani autori svih fotografija koje su nas, iz nedelje u nedelju, vodile po najlepšim predelima Srbije. Konkurs se nastavlja i u 2023. godini, uz poziv predsednika Aleksandra Vučića građanima da svoje autorske fotografije, uz kontakte, šalju na e-poštu: nasanajlepsasrbija@predsednik.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana