U zdravstvo u Beogradu uloženo 2,5 milijardi dinara Tanjug

Objavljeno: 13.06.2020. 09:23 Izmenjeno: 13.06.2020. 11:49

U prethodnih šest godina u zdravstveni sistem Beograda uloženo 2,5 milijarde dinara,istakao je gradonačelnik Zoran Radojičić.

On je rekao da je zdravlje na prvom mestu i zato je važno da svaki građanin ima dobre i kvalitetne uslove za lečenje i da su zato investicije u zdravstveni sistem značajne, saopštio je GO SNS.

Radojičić se osvrnuo i na činjenicu da je Klinički centar Srbije počeo da se gradi pre 50 godina, ali da iz neverovatnih razloga do sada nije završen.„Danas, iz dana u dan možete videti kako napreduje izgradnja zgrade Kliničkog centra i kako se ovaj projekat privodi kraju. Isto tako, važno je da svaki sugrađanin ima mogućnost da u blizini svog doma zadovolji potrebe za zdravstvenom negom“, smatra Radojičić.

„Gradili smo nove domove zdravlja, renovirali stare i ulagali u medicinsku opremu. Završili smo zdravstvenu stanicu u Jajincima, Kneževcu, Malom mokrom lugu i naselju Stepa Stepanović“, podsetio je Radojičić i dodao da je samo tokom prošle godine u Obrenovcu završeno novo, savremeno krilo Doma zdravlja, a u Lazarevcu vanbolničko porodilište.

„Dragi sugrađani, uz vašu saglasnost i pomoć nastavićemo da unapređujemo uslove za lečenje svih nas, a naročito naše dece“, poručio je Radojičić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana