Brnabić:Neću dozvoliti da se ovo dešava bilo kom detetu Tanjug

Objavljeno: 13.06.2020. 09:04 Izmenjeno: 13.06.2020. 23:02

Premijerka Ana Brnabić istakla je jutros da je ovo što se dešava sa sinom predsednika Vučića najprljavija moguća kampanja i da to Srbija nikada pre ovoga nije videla i poručila da neće dozvoliti da se to dešava bilo kom detetu u Srbiji.

„Nikada nije dirana porodica političara, ni danas ni pre. Zbog toga se toliko borim i zato sam advokat Danila Vučića, neću dozvoliti da se pojedinci bave šikaniranjem samo zato što je neko sin predsednika. Da li kao predsednica Vlade, da li kao član SNS ili jednostavno kao Ana Brnabić, svejedno je, boriću se, jer je ovo nedopustivo“, poručila je premijerka na tv Pink.

Ona kaže da je nedopustivo da neko prati sina predsednika, slika ga krišom i onda iskoristi bespravno te fotografije.

„Ovo je bezbednosna pretnja, on je bezbednosno ugrožen. Ovde se mora zaštiti život jednog mladica, on je žrtva, i ja ne mogu da zamislim kako se Aleksandar Vučić oseća. Ja imam dete i ne mogu da zamislim da sam ja u politici i da mu se ovo dešava, i moje dete su napadali, imao je samo 4 sata… Neću dozvoliti da se ovo desi bilo kom detetu. Nikada niko ne sme kampanja da se svede na napadanje nečijeg sina jer ima dobre rezultate, oni znaju da je Danilo slaba tačka Vučiću i zato sada udaraju na njega“,rekla Bnabić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana