U roku od tri dana zaplenjeno skoro 80 kg narkotika tanjug

Objavljeno: 03.06.2022. 10:15 Izmenjeno: 03.06.2022. 10:16

Zajedno sa MUP-om Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće posvećen rad na suzbijanju krijumčarenja i preprodaje opojnih droga, kao i procesuiranju izvršilaca ovih krivičnih dela.

U protekla tri dana pripadnici MUP-a , Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i Policijske uprave za Grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu zaplenili su gotovo 80 kilograma narkotika na teritoriji glavnog grada i uhapsili 7 osumnjičenih.

Akcije hapšenja osumnjičenih i zaplene narkotika realizovane su u dobroj koordinaciji pripadnika MUP-a i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje posebno pohvaljuje efikasan i posvećen rad policijskih službenikana u suzbijanju krijumčarenja i preprodaje svih vrsta opojnih droga, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo u saopštenju podseća da je u Mladenovcu 31. maja zaplenjeno oko 50 kilograma marihuane prilikom primopredaje i uhapšena su dva muškarca, a 1. juna kod naplatne rampe u Vrčinu presretnut je muškarac koji je prevozio 20 kilograma heroina.

U toku jučerašnjeg dana pripadnici UKP-a uhapsili su četiri člana kriminalne grupe u čijim je vozilima pronađeno oko 8 kilograma marihuane.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana