SNS tribina: Sportisti osvajaju više medalja nego ranije tanjug

Objavljeno: 29.03.2022. 15:44 Izmenjeno: 29.03.2022. 15:44

„Pozivam vas da trećeg aprila date podršku listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ i Aleksandru Vučiću za predsenika Srbije“, poručio je Kešelj.

foto tanjug

 

Lista „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ organizovala je tribinu na temu ulaganja u sport na kojoj su govorili sportisti Andrea Arsović i Marko Kešelj, koji su istakli da srpski sportisti danas osvajaju prosečno više medalja nego ranije, i da je to rezultat dobrog i odgovornog odnosa države prema sportu i sportistima.

Marko Kešelj, kandidat na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, naveo je da su mladi budućnost naše zemlje, što je odgovorno rukovodstvo predvođeno Aleksandrom Vučićem prepoznalo, saopšteno je iz SNS.

Prethodnih godina se dosta ulagalo u mlade, od dualnog obrazovanja, preko digitalizacije, do izgradnje naučno tehnoloških parkova i projekata koji su za cilj imali zapošljavanje mladih, poput projekta „Moja prva plata“, rekao je Kešelj.

 

Sistemski odgovoran rad države doveo je do toga da se danas ulaže u obnovu i izgradnju sportskih terena, hala i stadiona, te da nema veće časti nego braniti boje svoje zastave i predstavljuati svoju državu na takmičenjima, rekla je Andrea Arsović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana