Objavljeno: 29.03.2022. 15:32 Izmenjeno: 29.03.2022. 15:32

Rakovica, Vidikovac, Vidikovački venac 2-4 – Gledateljka prijavljuje da su od zimus od snega su polomljene grane koje vise iznad staze i moli da se grane uklone jer je ugrožena bezbednost, a na ovoj lokaciji se nalazi i granjevina, koju je potrebno ukloniti. (Alinka)   Iz JKP „Zelenilo-Beograd“ odgovorili su da je ukljanjanje prelomljene grane […]

Rakovica, Vidikovac, Vidikovački venac 2-4 – Gledateljka prijavljuje da su od zimus od snega su polomljene grane koje vise iznad staze i moli da se grane uklone jer je ugrožena bezbednost, a na ovoj lokaciji se nalazi i granjevina, koju je potrebno ukloniti. (Alinka)

 

Iz JKP „Zelenilo-Beograd“ odgovorili su da je ukljanjanje prelomljene grane na navedenoj lokaciji uvršćeno u plan rada za utorak, 29. mart, te su radovi obavljeni.

Utovar i odvoz granjevine u planu je do kraja nedelje, u skladu sa dinamikom radova ovog preduzeća.

 

Palilula, Višnjička banja, Stojana Stoleta Aranđelovića – Gledateljka pita da li može da se osposobi ulično osvetljenje u ovoj ulici. (Mirjana)

 

Uvidom u bazu podataka kontrolno-komandnog centra JKP „Javno osvetljenje“ Beograd, kao i prema raspoloživim operativnim podacima, konstatovano je da predmetna instalacija javnog osvetljenja nije u sistemu održavanja ovog preduzeća.

Imajući u vidu trenutne okolnosti, pitanje naše sugrađanke Mirjane uputili smo preduzeću Elektrodistribucija Srbije, o čijem odgovoru ćemo je naknadno obavestiti.

Gledalac moli za pomoć da mu se zakaže operacija kile. Pokušao je u par državnih bolnica, ali nije primljen. (Dragoljub)

 

Grad Beograd je saglasno Zakonu o pravima pacijenata obrazovao Kancelariju za zaštitu prava pacijenata, kao organizacionu jedinicu Gradske uprave grada Beograda. Savetnik pacijenata postupa po prigovoru na teritoriji lokalne samouprave na kojoj se nalazi zdravstvena ustanova na koju se prigovor odnosi, a stvarno je nadležan za postupanje po prigovorima pacijenata na uskraćivanje nekog od prava iz oblasti zdravstvene zaštite.

Preporučujemo gledaocu da se za prijavu i rešenje svog problema obrati gradskoj Kancelariji za zaštitu prava pacijenata, čije je sedište u Tiršovoj ulici br. 1 (prizemlje, kancelarija broj 9). To može učiniti pozivom na broj telefona 011/360 5634 radnim danima od 07.30 do 15.30 časova ili imejlom na adresu savetnik.pacijenata@beograd.gov.rs.

 

Gledateljka moli da se očisti parkić u Krajiškoj ulici u Zemunu. (Mara)

 

Predmetno dečje igralište ne nalazi se u Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP „Zelenilo-Beograd“. Za dalje informacije obratili smo se GO Zemun.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana