SNS: Đilas pritiscima neće zaustaviti istragu o pljački RTS Tanjug

Objavljeno: 23.07.2019. 17:36 Izmenjeno: 23.07.2019. 17:36

Član Gradskog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je  da izmišljotine SzS kako lidere opozicije policija tajno prati i prisluškuje nemaju za cilj da diskredituje samo ministra Stefanovića, već i policiju kao instituciju koja je obavezna da istraži sve zloupotrebe.

„Dragan Ðilas i Boško Obradović pokušavaju da kriminalizuju policiju samo zato što je u toku istraga kako su Ðilasove firme pljačkale RTS“, naveo je Jugović u saopštenju dostavljenom medijima.

Na konferencijama za štampu, kaže Jugović, Ðilas pokušava da skrene pažnju sa ključnih pitanja:

„Kako je od 74.000 evra napravio 25 miliona evra? Da li je uopšte moguće na pošten način da se za kratko vreme sa skromnim kapitalom postane multimilioner kao što je postao Ðilas? Ko je sve učestvovao u krađama da bi se Ðilas toliko obogatio?“.

Jugović navodi da je uprkos učestalim napadima „Ðilasove klike“, poverenje građana u policiju sve veće, kao i da u Srbiji više ne postoje nedodirljivi, nezavisno od toga da li je neko član SNS ili neke druge političke organizacije.

„Boško Obradović i Dragan Ðilas su iz dana u dan sve nervozniji zato što su pretnjama da će bojkotovati izbore oslabili svoju podršku u opozicionom biračkom telu, a Makronovom posetom propao im je plan da u međunarodnoj javnosti Vučića prikažu kao diktatora“, naveo je Jugović.

Dodaje da će im tako propasti i plan da uruše ugled ministru Stefanoviću i u javnosti i među pripadnicima policije, kao i plan da pritiscima zaustave istragu državnih organa o pljački RTS-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana