SNS apsolutno podržava predsednika Vučića studio b

Objavljeno: 23.01.2023. 10:29 Izmenjeno: 25.01.2023. 11:01

Politika koju predstavlja predsednik Vučić je politika mira, prosperiteta, stabilnosti, politika koja razvija naš Beograd, gradi Srbiju, predstavlja nas u najboljem svetlu svuda u svetu, politika koja misli i radi samo u interesu građana.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd, sa svih 17 beogradskih opštinskih odbora, pruža apsolutnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi svoju borbu za modernu, jaku i stabilnu Srbiju.

Politika koju predstavlja predsednik Vučić je politika mira, prosperiteta, stabilnosti, politika koja razvija naš Beograd, gradi Srbiju, predstavlja nas u najboljem svetlu svuda u svetu, politika koja misli i radi samo u interesu građana.

Predaja nije opcija! Predsedniče Beograd je uz Vas!

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Boban Birmančević naveo je da je taj odbor uvek imao poverenje u Vučića i da je sada kada je naša zemlja suočena sa teškim pritiscima, to poverenje veće nego ikad. „Gospodine predsedniče, uvek ste nam govorili da predaja nije opcija. I kad je bilo najteže. Znamo da je sada teže od tog najtežeg, ali izdržaćemo. Izdržaće Srbija i vi na njenom čelu. Imamo poverenja. Imamo vere. Napade na našu Srbiju, jedva je dočekala takozvana srpska opozicija. Njihovo oduševljenje da će moći da pobede Vučića verujem, biće kratkog veka. Poručujem im, neka se uzalud ne raduju“, navodi se u saopštenju.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na vanrednom sastanku održanom u nedelju uveče u centrali stranke, rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika. „Ukoliko predsednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga sledi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smem ni da zamislim“, rekao je Glišić za televiziju „Pink“ posle sastanka posvećenog rešenju situacije na KiM. Beogradski list „Informer“ javio je prethodno da je predsednik Vučić napustio u nedelju oko 21.00 sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu. Vučić je upoznao partijski vrh sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom i Metohijom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu. Kako dodaje „Informer“, pojedini funkcioneri govorili su da ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD. Vučić je, dodaje beogradski list, sve to saslušao, a onda poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući. Rekao je i da će, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da se ekonomski uništi zemlja, on vođenje države prepustiti „pametnijima“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana