Savez invalida rada Srbije podržao SNS na gradskim izborima Tanjug

Objavljeno: 03.02.2018. 12:36 Izmenjeno: 03.02.2018. 12:36

Savez invalida rada Srbije koji broji oko 400.000 članova i ima 130 opštinskih organizacija, podržava listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, saopštio je danas predsednik te organizacije Božidar Cekić.

Cekić navodi da u toj organizaciji smatraju da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS napravili odlične rezultate u celoj državi, a posebno u Beogradu.

Beograd je danas kulturna prestonica Jugoistočne Evrope u koju dolazi sve više turista iz celog sveta, rekao je Cekić.

Kako je istakao nakon 40 godina uklonjeno je ruglo od železničke stanice do sajma i tu sada niče moderan i lepši deo Beograda.

„Iako su mnogi pokušali da ospore taj projekat, rezultati su već vidljivi i jasno je da će biti uspešno završen. Grade se novi domovi zdravlja, posebno u prigradskim opštinama, imamo nove škole i vrtiće, imamo stotine novih kilometara vodovodne i kanalizacione mreže. Svo to je rezultat požrtvovanog rada trenutnog rukovodstva u Beogradu, koje predvodi SNS “ smatra Cekić.

Predsednik Saveza invalida rada ističe da je aktuelna vlast, kako u Beogradu, tako i Srbiji, učinila mnogo toga kako bi olakšala život osobama sa invaliditetom.

„U Beogradu je samo prošle godine napravljeno više od 100 rampi za invalide, što ja značajno olakšalo naše kretanje i pristup mnogim institucijama. Takođe, ova vlast daje brojne podsticaje poslodavcima koji zapošljavaju osobe sa invaliditetom, a zahvaljujući tim benificijama mnogi invalidi su uspeli da pronađu posao“ dodao je Cekić.

Cekić kaže i da daju podršku listi „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, jer veruju da je to podrška daljem napretku Beograda i Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana