Šabac: Predsednik Vučić prisustvovao završnici izgradnje puta Tanjug

Objavljeno: 22.05.2021. 18:14 Izmenjeno: 23.05.2021. 13:18

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nenajavljeno posetio šabački kraj, gde je prisustvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara

Put je, preko JP “Putevi Srbije“, izgradila država kroz Pocerinu od Šapca do Radovašnice, a vrednost ove saobraćajnice je 336 miliona dinara, prenele su „Večernje novosti“.

Predsednik Vučić lično se, u pratnji ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića, kao i direktora JP „Putevi Srbije“ Zorana Drobnjaka upoznao sa stanjem putne infrastrukture u Mačvi i Pocerini.

On je obećao izgradnju novog, takođe važnog puta od Jevremovca do Mačve, dužine više od 3 kilometra.

Predsednik Vučić je najavio da će se zdušno založiti za unapređenje i putne infrastrukture kao i vodovodne i infrastrukturne mreže u šabačkom kraju. Umesto 60 odsto, kako je bilo ranije reči, 80 odsto domaćinstava će dobiti kanalizaciju u ovdašnjim selima.

On je takođe rekao da će doći ponovo u grad na Savi da se lično uveri šta je od najavljenog učinjeno.

Na velikoj podršci Šapcu, koji zahvaljujući njemu pored ostalog, očekuje i auto-put, predsedniku su zahvalili gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i narodni poslanik dr Boban Birmančević.

Opšta je konstatacija da Šabac nikada nije imao veću podršku, pomoć, ali i razumevanje države za sve vitalne interesa ovdašnjih ljudi, koji su ogromnom većinom podržali politiku Aleksandra Vučića, pišu „Novosti“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana