Radovi u centru gotovi do kraja januara, početkom februara Beoinfo

Objavljeno: 22.01.2020. 09:57 Izmenjeno: 22.01.2020. 13:53

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio da će radovi na rekonstrukciji centralnih gradskih saobraćajnica biti završeni do kraja januara ili početkom februara i dodao da se pokazalo da je kontrola korisna.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je radove na rekonstrukciji centralnih gradskih saobraćajnica i najavio skorašnji završetak ovog obimnog posla. On je naveo da se pokazalo da je kontrola korisna.

– Nemačka poslovica kaže da kontrola mora da bude iznad poverenja, tako da je i u slučaju ovako velikih projekata korisna. U odnosu na prethodni period, brže se radi. Preostalo je oko 2,5 hiljada kvadratnih metara da se završi, a isto toliko je završeno u odnosu na prethodni moj obilazak. Pokušavam da izvršim dodatni pritisak da ovaj deo grada profunkcioniše – istakao je Radojičić za TV Pink.

Gradonačelnik je precizirao da bi prema novom obećanju kompletni radovi trebalo da budu završeni do kraja ovog ili početka sledećeg meseca.

– Izveštaj dobijam na dnevnoj bazi, od toga koliko je radnika na terenu do toga šta je urađeno. Oko tri stotine kvadrata poploča se dnevno, uz ostale radove koji prate popločavanje – precizirao je Radojičić.

Radojičić je istakao da se u Beogradu mnogo radi na zadovoljstvo svih nas, dodajući da će i nadalje insistirati na tome da se rokovi poštuju. Samo na taj način moći ćemo da nastavimo ovakvu dinamiku razvoja glavnog grada, poručio je gradonačelnik, najavljujući da će i dalje kontrolisati radove na terenu. Gradonačelnik je naglasio i da trenutno postoji nekoliko značajnih tačaka radova, među kojima su Karađorđeva i Savski trg, te da će svi zajedno davati svoj maksimum kako bi grad dobro funkcionisao i u uslovima obimnih rekonstrukcija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 6°C

Slaba kiša

Četvrtak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana