Promena trase linije 310 zbog radova Beoinfo

Objavljeno: 13.04.2021. 17:22 Izmenjeno: 13.04.2021. 17:22

Tokom izvođenja radova na izgradnji transportnog sistema za prenos toplotne energije od sanitarne deponije Vinča do toplane „Konjarnik”, u ulicama Živka Davidovića, Prvomajskoj i Hazarskoj (Mali Mokri Lug) doći će do promena u radu linije 310, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz

Radovi će se izvoditi po fazama i to:
Faza 1 – Zatvaranje kolovoza Ulice Živka Davidovića na delu od Ulice Rebeke Vest do zone raskrsnice sa ulicama Prvomajskom i Narodnog fronta (uključujući i samu raskrsnicu), u periodu od 14. do 20. aprila.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije 310 će saobraćati sledećim ulicama: Ustaničkom, Bulevarom kralja Aleksandra, saobraćajnicom kojom se posle lokalne pijace dolazi iz Bulevara kralja Aleksandra u Ulicu narodnog fronta, Narodnog fronta, Pavla Vasića, 20. oktobra, Narodnog fronta, Bosanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ustaničkom i dalje redovno.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća, kao i privremena stajališta:
– „Narodnog fronta 1” – u Ulici Pavla Vasića na poziciji ispred objekta sa kućnim brojem 2B;
– „Simonidina 1” – u Ulici Pavla Vasića na poziciji neposredno ispred raskrsnice sa Simonidinom ulicom;
– „Marka Tajčevića 1” – u Ulici Pavla Vasića na poziciji neposredno ispred kućnog broja 30 (ispred raskrsnice sa Ulicom Marka Tajčevića).

Faza 2 – Zatvaranje kolovoza Prvomajske ulice na delu od zone raskrsnice sa ulicama Živka Davidovića i Narodnog fronta do zone raskrsnice sa Hazarskom ulicom, u periodu od 21. aprila do 12. maja.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi vozila sa linije 310 će saobraćati ulicama Živka Davidovića, Narodnog fronta, Bosanskom, Slobodana Lale Berberskog i dalje redovno. Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta:
– „Prvomajska” – u Bosanskoj ulici neposredno ispred zone raskrsnice sa Hazarskom ulicom;
– „Mage Magazinović” – u Bosanskoj ulici neposredno ispred zone raskrsnice sa Ulicom Mage Magazinović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana