Princ A.Karađorđević čestitao Božić i Novu godinu Tanjug

Objavljeno: 05.01.2018. 16:16 Izmenjeno: 05.01.2018. 16:19

Princ Aleksandar Karađorđević čestitao je danas Božić građanima Srbije i Republike Srpske koji ga slave po Julijanskom kalendaru, a uputio je i želje za uspešnu Novu godinu.Poklon princeze Katarine Zavodu „Prof. dr Cvetko Brajović“

 

„Povodom velikog praznika Hristovog rođenja, svim građanima Srbije i Republike Srpske upućujem čestitke, sa željom da Božić provedu u miru i ljubavi, okruženi dobrom voljom. Moja porodica i ja želimo vam svima uspešnu i blagoslovenu Novu godinu, a da svaka sledeća bude bolja i još plodonosnija od prethodne“, naveo je Karađorđević u čestitki.

Poklon princeze Katarine Zavodu „Prof. dr Cvetko Brajović“

Princeza Katarina Karađorđević svečano je danas uručila trenažni bicikl, edukativne igračke i peškire Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju „Prof. dr Cvetko Brajović“.

Specijalni trenažni bicikl za prevenciju i rehabilitaciju dece sa različitim teškoćama u psihofiziološkom i govorno-jezičkom funkcionisanju donacija je humanitarne organizacije Lajflajn Čikago koja posluje pod pokroviteljstvom princeze Katarine, navedeno je u saopstenju.

„Veoma sam ponosna što sam danas ovde sa vama, među ovom divnom decom i ljudima, da još jednom isporučim pomoć koja će njihov život učiniti malo boljim. Veoma sam ponosna na humanitarnu organizaciju Lajflajn Čikago, zahvaljujući kojoj smo u stanju da ovu dragocenu pomoć uručimo Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju “Prof. dr Cvetko Brajović““, rekla je princeza Katarina.

Ona je zahvalila svima koji su pomogli da ova značajna donacija bude realizovana i najavila nove isporuke medicinske opreme u narednom periodu. navedeno je u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana