Predsednik Vučić odlikovao je Ordenom Republike Srbije na lenti predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera

Objavljeno: 15.03.2024. 14:03 Izmenjeno: 16.03.2024. 09:47

Danas sam bio u prilici da mnogo toga naučim od gospodina @markus.soeder jednog od najsnažnijih i najvažnijih lidera današnje Evrope, čoveka koji ima svoje jasne, nedvosmislene, hrabre i odlučne stavove i jednog od najuspešnijih političara Evrope. Izuzetno cenimo i način na koji se obraća Srbiji i njenim građanima. To je čovek koji ume da pokaže poštovanje i […]

Danas sam bio u prilici da mnogo toga naučim od gospodina @markus.soeder jednog od najsnažnijih i najvažnijih lidera današnje Evrope, čoveka koji ima svoje jasne, nedvosmislene, hrabre i odlučne stavove i jednog od najuspešnijih političara Evrope.

Izuzetno cenimo i način na koji se obraća Srbiji i njenim građanima. To je čovek koji ume da pokaže poštovanje i koji u nama vidi partnere i prijatelje, na čemu sam mu vrlo zahvalan.

Za mene je ovo dan izuzetnog iskustva i izuzetne prilike za budućnost Srbije. Dragi prijatelju, osećajte se kao kod svoje kuće!

Napisao je Predsednik na Instagramu.

Predsednik Vučić odlikovao je Ordenom Republike Srbije na lenti predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Bavarske.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 20°C

-

Nedelja
Malo i umereno oblačno

Max: 26°C
Min: 17°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana