Počinje nova sezona akcije „Parkiraj i bicikliraj“ studio b

Objavljeno: 05.04.2024. 16:52 Izmenjeno: 05.04.2024. 16:52

JKP „Parking servis“ će sutra, u subotu, 6. aprila 2024. godine, otvoriti novu sezonu akcije „Parkiraj i bicikliraj“. Preduzeće je za trinaestu sezonu akcije „Parkiraj i bicikliraj“ nabavilo 190 novih bicikala, tako da će korisnicima ove godine na raspolaganju biti gotovo 700 bicikala. U okviru ove akcije, vozači koji parkiraju automobile na parkiralištima „Ada Ciganlija“ […]

JKP „Parking servis“ će sutra, u subotu, 6. aprila 2024. godine, otvoriti novu sezonu akcije „Parkiraj i bicikliraj“. Preduzeće je za trinaestu sezonu akcije „Parkiraj i bicikliraj“ nabavilo 190 novih bicikala, tako da će korisnicima ove godine na raspolaganju biti gotovo 700 bicikala. U okviru ove akcije, vozači koji parkiraju automobile na parkiralištima „Ada Ciganlija“ i „Milan Gale Muškatirović“, kao i u garažama „Obilićev venac“, „Zeleni venac“ i „Masarikova“, mogu na besplatno korišćenje da preuzmu dva bicikla za odrasle i dva dečja bicikla.

Iz godine u godinu „Parking servis“ osvežava i proširuje ponudu bicikala, pa je za novu sezonu akcije nabavljen takozvani gradski bicikl, za vožnju po tvrdoj podlozi. Novi bicikli imaju korpu i spuštenu središnju šipku, što će posebno odgovarati  početnicima. Osim nekoliko modela klasičnih bicikala, vozačima je od prošle godine na raspolaganju i dvotočkaš, koji je opremljen sedmostepenim menjačem i širokim gumama, za vožnju po zahtevnijim podlogama, poput peska i šljunka.

Bicikli mogu da se preuzmu na privremeno korišćenje samo uz ličnu kartu, svakog dana od 9 do 21 čas. Korišćenje bicikala je besplatno, a plaća se samo redovna cena parkiranja vozila.

U prethodnoj sezoni bicikle „Parking servisa“ vozilo je oko 70.000 korisnika. Najveći broj bicikala građanima je na raspolaganju na parkiralištu najpopularnijeg beogradskog izletišta Ada Ciganlija, na kome celodnevno parkiranje košta 150 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 27°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana