POČINJE LETO NA LIDU studio b

Objavljeno: 29.06.2023. 11:29 Izmenjeno: 29.06.2023. 11:29

Gradska opština Zemun i Turistička organizacija GO Zemun 1. jula tradicionalno otvaraju Leto na Lidu. Plaža će bi na raspolaganju sve do 31. avgusta 2023. godine. Za bezbednost građana brinu čuvarske i spasilačke ekipe, kao i dežurna medicinska služba.   Vojske Srbije sa svojim pontonjerskim jedinicama postavila je pontonski most od Zemunskog keja do plaže […]

Gradska opština Zemun i Turistička organizacija GO Zemun 1. jula tradicionalno otvaraju Leto na Lidu. Plaža će bi na raspolaganju sve do 31. avgusta 2023. godine. Za bezbednost građana brinu čuvarske i spasilačke ekipe, kao i dežurna medicinska služba.

 

Vojske Srbije sa svojim pontonjerskim jedinicama postavila je pontonski most od Zemunskog keja do plaže Lido dužine od 330 do 360 metara u zavisnosti od vodostaja. Širina pontonskog mosta koju koriste pešaci i vozila komunalnih službi je 215 santimetra.

 

U saradnji sa nadležnim institucijama obezbeđeni su svi uslovi za prijatan boravak na “zemunskom moru“, uređena je plaža i tereni za sportove na pesku, obezbeđena je pijaća voda i postavljeni su tuševi.

 

Za sve posetioce i ljubitelje Lida prelazak preko pontonskog mosta je besplatan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 18°C

-

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana