NOVI TERMIN ZA “MUNZIK FESTIVAL“ studio b

Objavljeno: 29.06.2023. 11:31 Izmenjeno: 29.06.2023. 11:31

U organizaciji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun i agencije Mousai Art, na Letnjoj sceni Gardoš, u subotu, 1. jula sa početkom u 19 časova biće održan jednodnevni IV “Munzik festival“ demo bendova Srbije.   Do pomeranja datuma održavanja došlo je zbog loših vremenskih prilika.   U četvrtom izdanju “Munzika“ nastupiće “Stereo Banana“ iz Niša, […]

U organizaciji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun i agencije Mousai Art, na Letnjoj sceni Gardoš, u subotu, 1. jula sa početkom u 19 časova biće održan jednodnevni IV “Munzik festival“ demo bendova Srbije.

 

Do pomeranja datuma održavanja došlo je zbog loših vremenskih prilika.

 

U četvrtom izdanju “Munzika“ nastupiće “Stereo Banana“ iz Niša, “Amanzaman“ iz Svilajnca, prestonički hevi metal bend “The Trigger“ i Saša Baša, multimedijalni umetnik i solista kojeg su verni “munzikovci“ zapamtili sa prvog održanog festivala kao frontmena tada veoma perspektivnog muzičkog projekta “Aleja velikana“.

 

Kao i uvek, aktuelan presek kroz muzičke žanrove nepogrešivo bira Danilo Marinković, muzičar i producent.

 

“Munzik festival“ stiče svoje mesto i ime na demo rok sceni Srbije, nastojeći da pruži šansu mladim i perspektivnim muzičarima da ih publika upozna.

 

Odlična, sveža energija na jednoj od najlepših i najakustičnijih scena u gradu – na Gardošu krajem juna već tradicionalno simbolizuje mladost i početak beogradskog leta.

 

Ulazak na koncert četiri probrana benda iz Srbije, koji će nastupiti u okviru “Munzik festivala“ je besplatan.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana