Plaketa MUP-a Aleksandru Markoviću Tanjug

Objavljeno: 16.06.2019. 11:51 Izmenjeno: 16.06.2019. 11:52

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, primio je plaketu MUP-a za poseban doprinos i saradnju povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, primio je plaketu Ministarstva unutrašnjih poslova, za poseban doprinos i saradnju povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Marković je istakao da se oseća ponosnim i dodao da je ova plaketa dodatni motiv da nastavi da radi najbolje za Beograd i Beograđane.

– U svoje lično ime i u ime Grada Beograda zahvaljujem potredsedniku Vlade Republike Srbije i ministru unutrašnjih poslova dr Nebojši Stefanoviću na izuzetnoj časti i poverenju – rekao je Marković.

On je naglasio da će se saradnja sa MUP-om nastaviti jer samo tako će svi građani živeti u bezbednom, uređenom i modernom Beogradu i Srbiji.

Ministar Stefanović je istakao da je želja da se i na ovaj simboličan način, uoči Dana MUP-a, ukaže poštovanje ljudima koji su puno učinili na nivou bezbednosti.

– Kada ovo kažem mislim na rad ne samo u  protekloj godini, već i u prethodnom periodu. Ukazujemo poštovanje ljudima koji su puno učinili kroz saradnju sa našim Ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji – rekao je ministar Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana