Petković: Kad već govori o kriminalu, najbolje bi bilo da Svećlja pođe od sebe tanjug

Objavljeno: 10.07.2023. 09:11 Izmenjeno: 16.07.2023. 10:10

  Lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svećlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela Kosovske policije, jedini su kriminalci na severu Kosova i Metohije i tu nemaju šta da traže.   Jedini cilj Svećljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Kosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica […]

 

Lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svećlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela Kosovske policije, jedini su kriminalci na severu Kosova i Metohije i tu nemaju šta da traže.

 

Jedini cilj Svećljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Kosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM, gde danonoćno terorišu srpski narod.

 

Kad već govori o kriminalu, najbolje bi bilo da Svećlja pođe od sebe i optužnice koja je godinama podignuta protiv njega zbog napada kamenicama na pripadnike tzv. Kosovske policije, ali i zbog prevrtanja vozila misije Euleks. Pa umesto što bi Svećlja nezakonito da privodi Srbe navodnom poznanju pravde i prava, trebalo bi prvo da on sam prestane da beži od tog istog prava i pravde.

 

Da li je sprovođenje reda i zakona to što je kukavički poslao svoje falange da duge cevi uperuju u sina predsednika Aleksandra Vučića zbog jedne majice?

 

Da li je vladavina prava kada Kurtijevi specijalci pucaju u leđa Dragiši Galjku, Miljanu Deleviću, Milanu Jovanoviću, braći Stojanović iz Gotovuše? Ili, kada brutalno pretuku srpsku decu Daru i Kristijana?

 

Hibridni rat koji Svećlja kukavički vodi iz Prištine protiv svega srpskog i posebno severa Kosova i Metohije, rezultirao je time da nema tog čestitog Srbina koji bi ni javno ni tajno pristao da bude alibi Svećlji u njegovoj bolesnoj opsesiji okupacije severa i proterivanja Srba sa Kosova i Metohije. To mu nikada neće uspeti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 19°C

-

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana