Pet tona brašna za najugroženije građane Rakovice Beoinfo

Objavljeno: 09.04.2020. 14:39 Izmenjeno: 09.04.2020. 14:39

Opština Rakovica preuzela je donaciju od pet tona brašna koje će preko volontera i opštinskog kol-centra biti isporučeno najugroženijim građanima, saopšteno je iz ove opštine. 

Donciju je obezbedila kompanija „Mak trejd grupa“, čiji zaposleni dostavljaju besplatne pakete, dezinfekciona sredstva i neophodne namirnice najstarijim sugrađanima.

– Dugujemo ogromnu zahvalnost ovoj kompaniji jer znam koliko je važno da budemo ujedinjeni i voleo bih da ostali slede primer ove firme – istakao je predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić.

Od proglašenja vanrednog stanja brojne rakovičke firme pomažu Gradskoj opštni Rakovica u dopremanju paketa i pružanju različitih vidova pomoći za najstarije sugrađane.  Vlasnik „Mak trejd grupe“ Slavko Radmilović kaže da njegova kompanija želi da bude najbolja i kada su u pitanju odgovornost i solidarnost, a ne samo u tržišnoj utakmici.

– Naša kompanija je u borbi protiv virusa korona pomogla sa više od 400.000 dinara. Novčana i svaka druga pomoć je sada važna, ali smo posebno ponosni na naše zaposlene koji su praktično od prvog dana vanrednog stanja u službi sugrađana – rekao je  Radmilović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana