Otvoren konkurs za priznanje „Maslačak” beoinfo

Objavljeno: 27.08.2023. 11:33 Izmenjeno: 27.08.2023. 11:33

Priznanje „Maslačak” se dodeljuje pojedincima i neformalnim grupama za njihova dobročinstva prema deci i ima za cilj jačanje saosećanja i solidarnosti prema ugroženim građanima, a posebno prema deci, saopštili su iz organizacije „Prijatelji dece”. Ova organizacija je 2010. godine uspostavila priznanje „Maslačak” kako bi istakla doprinos pojedinaca i grupa da učine svet boljim mestom za […]

Priznanje „Maslačak” se dodeljuje pojedincima i neformalnim grupama za njihova dobročinstva prema deci i ima za cilj jačanje saosećanja i solidarnosti prema ugroženim građanima, a posebno prema deci, saopštili su iz organizacije „Prijatelji dece”.

Ova organizacija je 2010. godine uspostavila priznanje „Maslačak” kako bi istakla doprinos pojedinaca i grupa da učine svet boljim mestom za decu.

Priznanje se dodeljuje tokom Dečje nedelje, a od ove godine je otvoren javni konkurs koji omogućava pojedincima, neformalnim grupama i organizacijama da nominuju kandidate za priznanje.

Predlog se podnosi popunjavanjem kratkog upitnika koji se nalazi na ovom linku, a rok za podnošenje predloga je do 10. septembra 2023, navodi se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno vedro

Petak
Mogući pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana