Orlić: Pritisak Đilasa na državne organe Tanjug

Objavljeno: 15.07.2019. 16:57 Izmenjeno: 15.07.2019. 16:57

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić smatra da je u slučaju tužbe koju je protiv države najavio lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas reč o pritisku na državne organe.

Đilas, kako navodi Orlić, kao da se trudi da svakog dana pronađe novi način da poruči da je iznad svega, te da za njega zakoni ne važe.

„Moraće da se navikne da za njega danas važe ista pravila kao i za svakog drugog, jer u Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka zakon važi za sve, povlašćenih nema, a odlučuje jedino narod“, naveo je Orlić, a prenosi info služba Srpske napredne stranke.

Orlić navodi da Đilas ne može prevariti narod, te primećuje da on moćda moće da kupi svašta, „pa čak i neke političke stranke, ali znanje, politički kredibilitet i narodno poverenje u to ne spadaju“.

Đilas je danas ušao u zgradu Uprave policije i zatražio da policija uzme izjavu od njega jer ga, kako je rekao, najviši državni funkcioneri optužuju za navodnu pljačku RTS i tvrde da je pokrenuta i istraga protiv njega.

On je dodao da je kampanja vlasti protiv njega prevršila sve mere i da je zato odlučio da tuži državu Srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana