Novi projekat „Web-lab za mlade” Studio B

Objavljeno: 28.05.2021. 14:04 Izmenjeno: 28.05.2021. 14:04

Projekat Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun „Web-lab za mlade” sa kojim je aplicirano na konkursu Ministarstva omladine i sporta je izabran i obezbeđena su sredstva za njegovu realizaciju, saopšteno je iz Opštine Zemun.

Tim povodom zamenik predsednika gradske opštine Zemun Žarko Dronjak potpisao je u Palati Srbija Ugovor o realizaciji projekta, vredan više od milion i sto hiljada dinara.

Projekat se odnosi na podršku preduzetništva kod mladih koji su nezaposleni, da putem obuke i sticanja novih veština i znanja budu konkurentniji na tržištu rada i osposobljeni da krenu u sopstveni biznis. Učestvujući u ovom projektu mladi će proći sertifikovanu obuku za web-dizajn, kao i obuku za započinjanje posla, marketing i prodaju. U okviru treće grupe aktivnosti organizovaće se susreti mladih između uspešnih mladih preduzetnika, učesnika na projektu i ostalih zainteresovanih mladih koji razmišljaju da otpočnu svoj posao. Cilj je stvaranje uslova za potencijalno umrežavanje korisnika projekta sa predstavnicima privrednog sektora.

Partner na projektu je Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd i ovo je šesti projekat Kancelarije za mlade koji je podržalo Ministarstvo omladine i sporta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana