MUP:Lažne informacije o praćenju ruskih opozicionara Tanjug

Objavljeno: 25.01.2022. 19:57 Izmenjeno: 15.02.2022. 10:26

Naime, portal Nova.rs objavio je fotografije ljudi i vozila na kojima se, kako tvrde, nalaze pripadnici i vozila Ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije Službe za specijalne istražne metode, što je, kako navode iz MUP-a, čista laž.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je portal Nova.rs u skladu sa svojim, sada već tradicionalnim scenariom iznošenja lažnih informacija, ponovo slagao, ovoga puta da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu.

Stiče se utisak da portal Nova.rs i njihovi politički favoriti veruju i slede, kako se navodi u saopštenju Ministarstva, Gebelsovu teoriju da više puta ponovljena laž postaje istina.

““Ministarstvo unutrašnjih poslova ponavljaće dokle god je potrebno, insistiraće na istini i neće dozvoliti da se lažima, zarad sticanja nekakvih političkih poena, blati ugled i čast pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova““, ističe se u saopštenju.

““Za histeričnu antirusku i antisrpsku kampanju širenja laži koju koriste u političkoj borbi, portal Nova.rs moraće da nađe drugačiji put, jer su se svi pravci koje su do sada koristili sveli na izmišljene priče za koje, koliko god se trudili, ne mogu da isfabrikuju dokaze jer oni i ne postoje““, dodaju iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana