Momirović: Gradićemo i po snegu,samo da završimo započeto Tanjug

Objavljeno: 07.12.2021. 13:39 Izmenjeno: 07.12.2021. 20:21

Veoma je važno što smo se uspešno prilagodili da radove na putevima obavljamo i po lošem vremenu, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović prilikom obilaska radova na Moravskom koridoru

„Moraćemo da radimo i u januaru i u februaru ukoliko želimo da uspemo, a uspeh je to što danas gradimo 10 auto-puteva, projektujemo i radimo više od 1.200 km brzih saobraćajnica. Hoćemo da ljudima, ne samo iz Kruševca i Pojata, pokažemo šta se ovde radi, a ovaj auto-put dugačak 112 km biće najmoderniji u celoj jugoistočnoj Evropi“, rekao je on.

Istakao je da će tek kada prođu tim putem ljudi biti svesni šta se sada gradi i da će iza sadašnje političke administracije ostati moderni auto-putevi, najbrže pruge u jugoistočnoj Evropi, vredni ekološki projekti, realan rast plata.

„Mi se nećemo povući dok sve ove projekte ne završimo. Mi menjamo perspektivu ove države i Srbija postaje zemlja u koju strani radnici dolaze da nađu svoju budućnost“, istakao je Momirović.

Ukazao je da plan 2020-2025 nije politička mantra nego realan plan i cilj čiji je teži deo već odrađen i da „moramo da ostanemo fokusirani i sveži i da završimo ovo što smo započeli“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana