Mirković: Beograd i Srbija će nastaviti putem razvoja i boljeg života svakog građanina Studiop B

Objavljeno: 16.08.2021. 19:19 Izmenjeno: 16.08.2021. 19:19

Fabrikovanje afera je nešto na šta su nas predstavnici Đilasove kombi stranke navikli, ali očajnički pokušaji da baš u svemu  izmisle nešto prevazilazi zdrav razum, kaže u pisanom saopštenju  šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković

Nabrajajući PKB, Beograđanku, Sava Centar ljudi iz SSP-a prave sebi ogromnu štetu jer na primeru baš pomenutih jasno se može videti koliko su sve što su mogli upropastili, uništili i zadužili, a na kraju Dragan Đilas u mutnim radnjama nije postao njihov vlasnik. O PKB-u izlišno je govoriti, najgori gradonačelnik u istoriji je bez dozvole gradio hale za koje nije bilo potrebe i koje su preplaćene više puta, dok su stare bile potupno prazne, a sve zarad lične zarade i procenta više.

Važila je za jednu od najlepših zgrada u Beogradu, ali dolaskom DS-a na vlast počelo je i njeno uništenje, zaduživanje kao i bolna činjenica da u nju nije uložen ni jedan jedini dinar, dok je Beograd bio u kandžama političara željnih vlasti, para i moći okupljenih oko DS-a.

Sava Centar je, po sada već istom šablonu sistematski uništavan i niko za njega nije mario, jer je Đilasu bilo preče da trguje sekundama i svojim firmama donese profit od 619 miliona evra. Sada se sa pravom građani gade njegovog licemerstva i postavljaju pitanje zašto neki od miliona evra otetih od građana Beograda i Srbije nije uložio u kupovinu na primer Beograđanke. Odgovor je prost, jer je sada sve transparetno, radi se u skladu sa zakonom i nema prostora za mahinacije, prevare uz pomoć kojih je jedan propali preduzetnik Đilas sa 70 hiljada evra ušteđevine došao do 22 miliona evra samo u nekretninama.

Odgovorna i sveobuhvatna politika Aleksandra Vučića dovela nas je do istorijskih rezultata u svakoj sferi života i ona je garant da ćemo i ubuduće nastaviti još jače da se borimo za našu zemlju i svakog čoveka koji živi u Srbiji.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana