Mass company proslavila 26 godina na Sajmu automobila Studio B

Objavljeno: 22.03.2019. 15:45 Izmenjeno: 22.03.2019. 15:45

Na ovogodišnjem Sajmu automobila kompanija Mass company proslavila 26 godina kako se na sajmovima uspešno predstavlja sadašnjim i budućim vlasnicima četvorotočkaša. Tom prilikom zaposleni su za posetioce Sajma organizovali nagradnu igru u kojoj mogu da učestvuju svi koji dodju u Halu 2 i da uz malo sreće dobiju nagrade.

 

Novo pojavljivanje kompanije Mass company na sajmu automobila potvrdilo je da duga tradicija sa sobom nosi i neosporan kvalitet proizvoda koji su na raspolaganju vozačima.

I ove godine posetioci sajma mogu da okušaju sreću na štandu te kompanije.

Zaposleni u firmi Mass company prvi su napravili koncept servisiranja automatskih menjača što predstavlja veliku uštedu za vlasnike automobila. Sa druge strane, Motul je generalni sponzor vozačima u mnogim svetskim trkama tokom auto- moto sezone.

Tradicija koju gajimo od samog osnivanja kompanije je da je potrošač uvek u centru pažnje. Naš glavni cilj je da im ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta i originalnog porekla,  da izađemo u susret njihovim željama, zahtevima i očekivanjima, a zahvaljujući njihovim povratnim informacijama u mogućnosti smo da konstantno unapređujemo poslovanje, rekao je Isak Jovanović, direktor kompanije Mass company.

Zaposleni u kompaniji potrudili su se da za posetioce sajma organizuju nagradnu igru koja ih na jednostavan način može dovesti do vrednih nagrada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana