Marjanović: Smeta im što rešavamo probleme posle Đilasa Tanjug

Objavljeno: 22.03.2019. 15:53 Izmenjeno: 22.03.2019. 15:53

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović izjavio je da Draganu Ðilasu, Vuku Jeremiću i Bošku Obradoviću smeta što je sadašnja gradska vlast uspela da reši brojne probleme koje je ostavio „najgori gradonačelnik u istoriji“ Dragan Ðilas.

 

„Klasičnom demagogijom i manipulacijom (Nikola) Jovanović prikriva jedine nasilnike, fašistu Boška Obradovića, tajkune i lopove Ðilasa i Jeremića i odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, koji osim upadanja u RTS, pretnji motornom testerom, vešalima, silovanjem, ruženja grada i uništavanja gradskog mobilijara nisu u stanju ništa korisno da urade za građane Beograda i Starog grada“, rekao je Marjanović.

On je naveo da je Ðilas ostavio dug od 1,2 milijarde evra, dugovanja prema socijalnim kategorijama, gradska javna preduzeća u minusu, propale fabrike i radnike na ulici.

„Zahvaljujući jasnoj politici sveobuhvatnih reformi, ali i viziji koju je formulisao naš predsednik Aleksandar Vučić, uspeli smo da Beograd podignemo na noge, stabilizujemo gradske finansije, pokrenemo velike razvojne projekte kao što je “Beograd na vodi“ i započnemo proširenje pešačke zone i uređenje grada na koje se čekalo decenijama, ali i da prepolovimo Ðilasov dug od 1,2 milijarde evra“, rekao je Marjanović, navodi se u saopštenju GO SNS.

Istakao je da je samo u poslednjih nekoliko godina obnovljeno 200 fasada u centru koje vraćaju stari sjaj prestonici, dok je nezaposlenost na rekordno niskom nivou.

Naveo je da je zahvaljujući realizaciji projekta „Beograd na vodi“ započet niz drugih projekata kojima je započeta revitalizacija i razvoj priobalja koja podrazumeva spuštanje grada na reke kroz zanimljiv sadržaj koji će biti dostupan svim Beograđanima.

„Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i SNS Beograd se konačno spušta na svoje reke po uzoru na evropske metropole o čemu su sve vlasti pre nas decenijama samo govorile. Beograđani danas vide da smo uspeli da Beograd postavimo na mesto koje mu oduvek pripada – da može da parira i mnogo većim i bogatijim gradovima Evrope i sveta i to je nešto na šta svi možemo biti ponosni“, rekao je Marjanović.

Zbog toga su, kaže, građani na poslednjim gradskim izborima dali poverenje SNS-u od čega, kako je dodao, gubitnici iz Saveza za Srbiju nisu u stanju ni posle godinu dana da se oporave.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 19°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana