Lideri SzS falsifikovali izjavu predsednika Vučića Studio B

Objavljeno: 10.05.2020. 18:09 Izmenjeno: 11.05.2020. 10:13

Skandal. Nakon Obradovićevog divljanja ispred Skupštine i pokušaja nasilnog upada u Predsedništvo, lideri Saveza za Srbiju Djilas i Obradović falsifikovali izjavu predsednika Vučića i lažno ga optužili za izdaju KiM.

Posle divljanja ispred Skupštine i linčovanja narodnih poslanika, pokušaja nasilnog upada u zgradu Predsedništva, usledio je još jedan dokaz da je deo srpske opozicije spreman na sve kako bi se vratio na vlast protivustavno i bez izbora. Izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića datu televiziji Pink pre godinu dana, istrgnutu iz konteksta, Đilasov portal Direktno je besramno falsifikovao i plasirao kao dokaz da Vučić navodno hoće da prizna nezavisno Kosovo. Takav fašistički gest Đilasovog medija poslužio je kao povod Bosku Obradoviću da skrene pažnju sa brutalnog nasilja i premlaćivanja poslanika Marijana Rističevića i počne štrajk glađu predstavljajući sebe kao žrtvu.

Ogorčen cinjenicom da narod ne podržava njegove fašističke metode, lider Dveri Boško Obradović odlučio je da se pridruži narodnom poslaniku Miladinu Ševarliću i otpočne štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, na istom mestu , gde je pre samo dva dana sa svojim huliganima pokušao linč poslanika Marijana Rističevića, a sve pod izgovorom da na taj način želi da očuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije. Naime, portal „Direktno“ , koji je pod kontrolom Dragana Djilasa objavio je lažnu vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će Kosovo dobiti nezavisnost na celoj teritoriji, time falsifikujući njegovu izjavu od 5. maja 2019. godine. Međutim, najjednostavnijim uvidom u izjavu koju je Vučić dao pre godinu dana, a koja je svima dostupna na internetu, jasno je da je njegova poruka bila da sasluša predloge rešenja svih političkih opcija za Kosovo i Metohiju. Odgovarajući na pitanje novinara kako pojedini tvrde da je Vučićevo rešenje propalo, a da ga nisu prvobitno ni čuli, predsednik je 5. maja prošle godine istakao da deo opozicije više ne zna kako da ga kritikuje.

Da je Obradovićev i Ševarlićev štrajk glađu čista manipulacija i da su pokušali da prevare narod ukazao je i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović. Sporna izjava predsednika Srbije je od pre godinu dana, a ne od juče, i pritom je istrgnuta iz konteksta. To pokazuje čime se sve opozicija služi, a onda glumi cirkus, kaže Đukanović.

Očigledno je da je deo opozicije, suočen sa nedostatkom programa i činjenicom da nemaju nikakvu podršku u narodu, falsifikovao izjavu predsednika Vučića s ciljem da uruši kredibilitet prvog čoveka Srbije. I na ovom primeru se pokazalo i dokazalo još jednom na kakve je bestidne manipulacije, prevare i bezobrazluke spreman deo opozicije koju predvodi Dragan Đilas, zaključuje Đukanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana