Klubovi za stare za bolje raspoloženje i druženje Studio B

Objavljeno: 31.07.2019. 12:44 Izmenjeno: 31.07.2019. 12:44

Proslavom u kojoj su učestovali svi članovi, Klub za stare Gerontološkog centra Beograd  Radana Pupić obeležio je svoju prvu godišnjicu. Svi zaposleni u tom 29. klubu za stare na Automandi, tokom proteklih godinu dana trudili su se da korisnicima obezbede prijatno okruženje i razne aktivnosti.

Koliko grad Beograd vodi računa o svojim penzionerima, pokazuje i  činjenica da je u prethodne četiri  godine otvoreno gotovo 10 Klubova za stare,  gde naši najstariji sugrađani mogu da nađu kutak za sebe i da uživaju u druženju sa ostalim korisnicima.

Direktor kluba Srđan Dimitrijević ističe da  je veoma važno širiti pozitivnu energiju i dobru atmosferu,  jer su to veoma važni faktori zdravog i dugovečnog života. Dodaje da mnogobrojne partije šaha i rukotvorine njihovih zlatnih seniora ostaju kao dokaz da grad čini dobru stvar za naše najstarije sugrađane.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević ističe da će nastaviti da proširuju klupsku mrežu, i najavljuje još tri nova kluba – na Čukarici, Zvezdari i Voždovcu. Sekretarka dodaje da nadležni nastoje da razgovaraju sa penzionerima i da osluškuju njihove potrebe, i da je ovo rezultat njihove zajedničke saradnje. Ovo je samo jedan mali gest zahvalnosti za sve ono što su penzioneri uradili za ovaj grad, zaključuje ona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana