Kisic:Svet bi bio bolje mesto ukoliko bi svi bili udruženi tanjug

Objavljeno: 16.10.2022. 11:41 Izmenjeno: 16.10.2022. 11:41

Ministarka je zahvalila organizatoru Bazara-Međunarodnom Klubu Žena Beograd (IWC) na svemu što su uradili i što će tek uraditi za naše društvo.

foto tanjug

 

Svet bi bio mnogo bolje i humanije mesto ukoliko bi svi narodi bili udruženi i imali nepodeljen entuzijazam, poručila je ministarka za rad, zapošljavanje, boračkabi socijalna pitanja Darija Kisić na otvaranju 19. Međumarodnog Dobrotvornog bazara u Beogradu.

Ovaj Bazar je multikulturalni izlagački događaj, na kome svoje rukotvorine, nakit, antikvitete, poslastice i napitke predstavlja više od 27 stranih ambasada iz Beograda.

Kisić je istakla da je ova manifestacija od izuzetnog značaja pre svega jer je humanitarnog karaktera i novac od prodaje proizvoda ide u humanitarne svrhe.

„Ova manifestacija treba da pošalje poruku mira, poruku udruženosti i poruku da kada se udružimo i imamo zajednički cilj, svet će biti lepše i humanije mesto“, rekla je Kisić.

Ministarka je zahvalila organizatoru Bazara-Međunarodnom Klubu Žena Beograd (IWC) na svemu što su uradili i što će tek uraditi za naše društvo.

Predsednica IWC-a i supruga meksičkog ambasadora Eun Hai Kim izrazila je zadovoljstvo što se ovaj humanitarni bazar ponovo održava nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije.

Istakla je da su sredstva prikupljena od prodaje proizvoda na bazaru namenjena nevladinim dobrotvornim organizacijama koje podržavaju siromašno i ugroženo stanovništvo širom Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana