Glišić:Ponavlja se glasanje na pet izbornih mesta u Šapcu Tanjug

Objavljeno: 22.09.2020. 09:45 Izmenjeno: 22.09.2020. 09:45

Glasanje će biti ponovljeno na pet izbornih mesta u Šapcu, kaže Darko Glišić, predsednik IO SNS i dodaje da na tim mestima treba da glasa oko 5.800 birača, kao i da to suštinski ne može da promeni izborne rezultate u Šapcu.

On je za TV Pink rekao da je ponavljanje izbora na pet biračkih mesta „gubljenje vremena“ i pokušaj da neko ostane još neki dan na vlasti.

„Kada imate posao sa diktatorima koji smatraju da je Šabac njihov privatni grad i da mogu da se ponašaju kako žele, onda morate da budete spremni na dugu borbu da bi zaštitili poverenje građana koje je nedvosmisleno“, rekao je Glišić.

On je naveo da Gradska izborna komisija u roku od sedam dana treba da održi ponovljene izbore.

Glišić navodi da su izborni uslovi u Šapcu bili najgori uslovi koje je Srbija imala na bilo kom nivou, da naprednjaci kao lokalna opoziciona stranka nisu imali nikakva prava.

Napominje da su dve ključne stvari u Šapcu – to što lokalna vlast koja je izgubila izbore odbija da se suoči sa realnošcću i drugi je „prikrivanje kriminala“.

„Državna revizorska institucija je utvrdila pola milijarde dinara nenamenskog trošenja novca“, naglasio je on i dodao da ga čudi zašto „evropski dušebrižnici“ ne reaguju na izborne uslove u Šapcu gde je na delu „ogoljena diktatura“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana