Fondacija PLAN B – Solidarnost muzičara za muzičare studio b

Objavljeno: 22.03.2022. 17:38 Izmenjeno: 22.03.2022. 17:38

Način pomoći i definisanje prioriteta u domenu su preporuke medicinskih eksperata, koji su se pridružili Fondaciji sa ciljem pomoći obolelim muzičarima, a garancija najboljeg pristupa u pomoći, upravo je njihovo bogato iskustvo i ugled.

Fondacija Plan B, pod sloganom „ZAJEDNO“, osnovana je sa ciljem pomoći profesionalnim pop i rock&roll muzičarima u Srbiji i regionu bivše Jugoslavije, kojima je, pre svega potrebna zdravstvena pomoć. Idejni osnivač i pokretač Fondacije Zoran Konević, rock gitarista i kompozitor, živi i radi u Kanadi. Fondaciju Plan B razvija uz podršku kolega, poznatih muzičara, kao i drugih prijatelja, ali i samih kompanija koji daju svoj doprinos zajedničkom cilju.

“Fondaciju Plan B od 1. marta 2022. podržava kao prijaljtelj Fondacije i Orange Studio Beograd – naglasio je Zoran Konević. Kroz nastavljanje promotivnih kampanja, širenje svesti o solidarnosti i značaju pomoći drugima, plasiranje informacija i organizovanje budućih aktivnosti Fondacija je sada u poziciji da kontinuirano komunicira sa medijima, fanovima i kolegama u regionu”.

“Ponosni smo što smo postali deo Fondacije Plan B, duboko verujemo da kao tim profesionalaca možemo mnogo da pomognemo u njenom daljem razvoju i pre svega cilju, a to je preko potrebna pomoć obolelim ljudima. I kao pojedinci smo zadovoljni što smo postali deo ove lepe priče, verujemo da će i ostali prepoznati značaj i snagu koju pojedinci imaju, kada se udruže oko ideje pomoći i dobrobiti drugome”- istakao je Nebojša Babić, Orange Studio.

Značaj zajedništva i solidarnosti, pogotovo od pandemije koja je zadesila svet, više je nego bitna u daljem funkcionisanju društva. Iz tog razloga verujemo da će mnogi pojedinci i kompanije, kao  i predstavnici muzičkog miljea, prepoznati značaj ove regionalne inicijative i doprineti pomoći ljudima,  koji su se nekada i sami bavili muzikom.

Pridružite nam se!

Samo ZAJEDNO možemo mnogo više!

Više informacija na https://planbdonate.com/ i  https://planbfoundation.net/.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana