Elektronski upis prvaka Studio B

Objavljeno: 02.04.2021. 13:45 Izmenjeno: 02.04.2021. 14:04

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2021/2022 počeo je prvog aprila i trajaće do kraja maja. Procedura za upis je vrlo jednostavna, ističe direktor osnovne škole Drinka Pavlović Jole Bulatović i dodaje dovoljno je da roditelji odu na portal e uprave gde će popuniti prijavu, a ostalu dokumentaciju prikuplja škola, takođe, elektronski.

Počeo je upis dece u prvi razred. Predškolci ali i njihovi roditelji  uskoro će zakoračiti u novu životnu etapu jer ih već za par meseci očekuje neminovna reorganizacija svakodnevnice i obaveza.

Direktor Osnovne škole „Drinka Pavlović“ Jole Bulatović ističe da će se i ove godine upis prvaka vršiti elektronski.

Samo testiranje budućih prvaka traje sat vremena, kaže Bulatović i dodaje da se svako dete shodno svojoj prirodi i karakteru ponaša. Bulatović podseća da već treću nedelju viši razredi pohađaju onlajn nastavu, dok niži razredi dolaze u školu, ali po jasno utvrđenim pravilima.

Bulatović napominje da će se i testiranje budućih prvaka odvijati po strogo utvrđenim epidemiološkim pravilima. Između dva testiranja biće ostavljeno dovoljno vremena  kako bi se prostorija dezinfikovala, a rizik od prenošenja bolesti smo tako smanjili na minimum, zaključuje Bulatović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana