Čišćenje kanala kišne kanalizacije u Borči Beoinfo

Objavljeno: 02.07.2019. 20:38 Izmenjeno: 02.07.2019. 20:38

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević obišao je Borču i prisustvovao čišćenju kanala kišne kanalizacije u Ulici Rafaila Momčilovića.

Petronijević  je rekao da na otpušavanju kanala radi veliki broj radnika komunalnih službi, da su angažovane i teške mašine Vodoprivrednog preduzeća „Sibnica”, te da će se raditi dok se posao u potpunosti ne završi.

– Razne prepreke u ovom kanalu smo rušili i juče i taj posao nastavljamo. Uz to u kanalu ima mnogo otpada, kao što su stari šporeti, školjke od automobila, flaše i još mnogo toga. Sve to je, uz elementarnu nepogodu, dovelo do začepljenja. Popravljamo segment po segment i nećemo odavde otići dok posao ne završimo – istakao je Petronijević.

U delu gde kanal treba da bude otvoren on će i ostati otvoren, naveo je Petronijević i apelovao na sugrađane koji žive u blizini ovog kanala da ne bacaju smeće jer upravo ono sada i pravi problem.

Prema njegovim rečima, u narednom periodu, kada kanal kišne kanalizacije bude očišćen, voda bi trebalo da se povuče iz dvorišta i kuća u kojima je još uvek ima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana