Analitičari: Državni organi odmah da reaguju Studio B

Objavljeno: 02.06.2021. 18:51 Izmenjeno: 03.06.2021. 10:56

Još jedna pretnja predsedniku Srbije, koji svakodnevno objavljuje rat organizovanom kriminalu i mafiji, nije slučajna, kažu sagovornici Studija B

Oni smatraju da je nedopustivo pretiti ikome, a kada se već pretnje upute predsedniku jedne države, nadležni organi treba odmah da reaguju.

Skup ljudi koji je predsedniku Vučiću zapretio smrću dobio je novog člana – Petra Gvozdenovića. Međutim, ono što ga izdvaja od ostalih jeste to što je u bekstvu i izvršilac više krivičnih dela poput trgovine narkoticima i teških krađa. U ovom slučaju, reč je o izrazu nemoći, kaže direktor Centra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić.

Interesantno je što se pred svaki važniji politički događaj u kome predsednik ima dominantnu ulogu, pojave određene ličnosti koje će mu pretiti na društvenim mrežama, zapažanje je političkog analitičara Božidara Spasića.

Miletić i Spasić saglasni su da bi nadležni organi trebalo odmah da reaguju, pogotovo jer je reč o predsedniku jedne države.

To što su pretnje upućene baš predsedniku, koji svakodnevno objavljuje rat organizovanom kriminalu i mafiji, nije slučajno, ni bez motiva, navode naši sagovornici i zaključuju da počinioci smatraju da će takva gnusna pretnja uplašiti i predsednika i državu, te da će sebi obezbediti još malo vremena na slobodi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana